maxim-bebiteurenpakket-voor-woningcorporaties

 

 

 

en ontdek …

De kracht van optimale communicatie

Repeterende zaken automatiseren en het contact met de debiteur optimaliseren. Eindelijk tijd voor intermenselijke communicatie en oplossingen!

De voordelen van echte ervaring

U zult onze 30 jaar lange praktijkervaring terugvinden in ons credit management en ervaren dat de automatiseringsoplossingen die wij bieden de sleutel zijn tot succes!

 Praktische kernbegrippen: betrouwbaar, schaalbaar en betaalbaar!

Maxim is betrouwbaar, schaalbaar en betaalbaar.  Altijd de voor u beste oplossing flexibel daar waar het kan, gedegen daar waar het moet. Altijd en overal.

Het unieke van een branche oplossing

Iedere branche is anders. Daarom bent u niet geholpen met een standaard oplossing. Maatgerichte, branche specifieke eisen en inrichting afgestemd op uw wensen en behoefte. U neemt plaats aan het stuur en richt uw dashboard in. Duidelijke en leesbare rapportages maakt u in een handomdraai.

Lees over de ervaringen van Woningcorporatie Nijestee

Na een Best Value Procurement inkoop proces heeft Nijestee gekozen voor Maxim. Nijestee viel voor het branchespecifieke van Maxim, de intelligentie in de workflows en de vele andere voordelen die Maxim te bieden heeft.

Nodig Maxim uit voor een Demo

Het is vanzelfsprekend dat u Maxim eerst wilt leren kennen om u vervolgens te laten overtuigen van de oplossingen die zij te bieden heeft. Nodig Maxim daarom bij u uit! Vul onderstaand formulier in voor een afspraak en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op! Een korte demo zegt meer dan 1000 woorden!